Werkwijze

Omdat vormgeven onze passie is.

Werkwijze

ADVIES

ONTWERP

UITVOERING

ThuisTuin is sterk in advies, ontwerp en coördinatie bij de uitvoering van het tuinproject.

 

ThuisTuin biedt een dienst op maat aan. Samen werken we aan de tuin van jouw dromen, gaan pragmatisch te werk én kiezen we samen voor kwaliteit.

 

De meerwaarde die ThuisTuin voor jou kan betekenen, wordt bepaald tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Tijdens dit gesprek bepalen we de vorm van onze samenwerking en het type opdracht die wij voor onze rekening nemen. De ontwerpopdracht is dus helemaal op maat en wordt opgebouwd rond onze sterke punten:

 

  • ThuisTuin werkt creatief aan een concept op maat tijdens de adviessessie. Hierin stellen we de huidige situatie vast, bespreken we jouw wensen en werken we intensief aan jouw tuin.

Het resultaat is een tuinconcept, inclusief schetsontwerp.

 

  • In het tweede deel van de ontwerpopdracht wordt het voorontwerp in detail uitgewerkt. De tuin wordt opgemeten en de zones worden op maat en in detail uitgetekend. De oprit, plantenborders, bomen, hagen, speelzones, vijver, moestuin, ...alles krijgt een plaats. Het voorontwerp kan daarbij worden aangevuld met een beplantings-, maten-, elektriciteits- en/of bestratingsplan.

 

  • Eens het plan finaal is, kan het uitvoeringsdossier worden opgestart. Materialen kiezen, aannemers selecteren of zelf doen, een werkvolgorde opstellen, de uitvoering planning, opvolgen, coördineren en controleren. Het tuinontwerp wordt werkelijkheid.

 

Het is mogelijk om Thuistuin in te schakelen voor het volledige ontwerptraject: van advies, naar ontwerp, tot de coördinatie van de uitvoering. Of je kan Thuistuin inschakelen voor één onderdeel, bijvoorbeeld enkel de adviessessie.

 

Copyright @ All Rights Reserved